Yaşam

Action Wonder filmi ‘Planet of the Apes: New Kingdom’ın ilk fragmanı yayınlandı

20th Century Studios imzalı destansı seri ‘Planet of the Apes’, yepyeni filmi ‘Planet of the Apes: New Kingdom’ ile geri dönüyor. Wes Ball’un yönettiği ve 24 Mayıs 2024’te dünya çapında vizyona girecek filmin ilk fragmanı yayınlandı.

İlk filmi 1968 yılında sinemaseverlerle buluşmuş ve sinema tarihinin en değerli aksiyon dizileri arasında yerini almıştır. ‘Maymunların gezegeni’fırtına, ‘Maymunlar Gezegeni: Yeni Krallık’ Filmin ilk fragmanı paylaşıldı. ‘Labirent Koşucusu’ üçlemesinin yazarı Wes TopuYönetmenliğini üstlendiği sinema, seyirciyi Sezar’ın saltanatından sonraki birkaç nesil boyunca insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı, baskın tür olan maymunların ise uyum içinde yaşadığı bir geleceğe davet ediyor.

24 Mayıs 2024Yeni bir zalim maymun patronu imparatorluğunu kurarken genç bir maymun, geçmişle ilgili her şeyi sorgulamasına ve hem maymunlar hem de insanlar için geleceği tanımlayacak seçimler yapmasına neden olacak dokunaklı bir yolculuğa çıkıyor.

Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter MaconVe William H. Macybaşrol oynadığı ve yazdığı Josh Friedmanile Rick Jaffa, Amanda SilverVe Patrick Aisontarafından yazılmıştır ‘Maymunlar Gezegeni: Yeni Krallık’, kitle 24 Mayıs‘den başlayarak sizi alışık olduğunuz maceralardan farklı bir maceranın merkezine davet edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habersaricam.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu