Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Burak KESKİNCİ/ İSTANBUL, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kurum, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat ile görüştü ve ardından açıklamalarda bulundu. Kurum, bir basın mensubunun maç günlerinde trafikle ilgili sorusuna yanıt olarak, “Trafik sıkıntısı bugün sadece taraftarların değil tüm İstanbulluların yaşadığı bir durum. Trafik sorununun hızlı bir şekilde çözülmesi için gerekli adımları atacağız.” Acil eylem planlarının uygulanması. Maça gelen tüm Beşiktaşlı kardeşlerimiz kendilerini güvende ve huzurlu hissedebilirler.” “Ve maça zamanında ulaşabilecekler” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş JK Tüpraş Stadı’nda Beşiktaş Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Tesis girişinde Kurumu Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Beşiktaş Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Yücel karşıladı. Arat’la bir araya gelen Kurum’a daha sonra Cumhuriyet’in 100. yılı ve Beşiktaş’ın 120. yılı için özel olarak tasarlanan, arkasında kendi adının ve 34 sayısının yazılı olduğu iki adet Beşiktaş forması hediye edildi. Ziyaretin ardından Kurum basın açıklaması yaptı.

” HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Beşiktaş kulübüne yaptığı ziyaretin önemine vurgu yapan Kurum, “Beşiktaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Akıllı, çevik ve ahlaklı sporcuyu severim’ sözünü yerine getiren bir kulüptür. Bugün de aynı duygularla zeki, çevik ve ahlaklı Türk gençliği yetiştirmek için elimizden geleni yapmalıyız. “Göreve geldiğimizde Sayın Cumhurbaşkanımıza gençlerimize ve İstanbul’umuza her türlü desteği vereceğimizi ifade etmiştik. Bu anlamda” dedi.

“OLİMPİK OYUNLARI VE SPOR ORGANİZASYONLARININ YAPILMASINI İSTİYORUZ”

Tesisin değerine vurgu yapan Kurum, “Avrupa Şampiyonası’nın, olimpiyat oyunlarının, büyük spor organizasyonlarının burada yapılmasını istiyoruz. Aynı zamanda bu tesisler spor turizmine de destek verecek, böylece spor amaçlı gelen turistlerimiz daha fazla vakit geçirecek. Diğer turistlere göre 3-4 kat daha fazla.Bunun anlamı İstanbul’un üretimine, ticaretine ve istihdamına doğrudan katkı sağlayacak” dedi.

“BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI MAÇA HUZUR VE GÜVENLE GİDEBİLECEK”

Maç günlerinde stat çevresindeki trafikle ilgili bir basın mensubunun sorusunu yanıtlayan Kurum, “Trafik sorunu bugün sadece taraftarların değil tüm İstanbulluların yaşadığı bir durum. Trafik sorununun çözümü için gerekli adımları atacağız. Acil eylem planları çerçevesinde maça gelen tüm Beşiktaşlı kardeşlerimiz inançlıdır.” “Maça huzurlu ve zamanında ulaşabilecekler. Gelip saatlerce burada beklemek zorunda kalmayacaklar. Bunun için önümüzdeki dönemde detaylı olarak anlatacağımız projelerimiz var. Kulüplerimize ve taraftarlarımıza destek vereceğiz. Toplu ulaşımla” dedi.

“SANA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat ise, “İBB Başkanlığım adına camiam adına başarılar diliyorum. Bu ziyaret bizim için son derece anlamlıydı. 100. yıl formamızı hediye ettik. Katkıda bulunduğunuz bu yarışta başarılar dileriz. katılacak.”

Görüntü Dökümü:

——————

-Murat Kurum ve Hasan Arat’ın giriş görünümü

-Murat Kurum’un konuşması

-Hasan Arat’ın konuşması

-Genel ve detaylı görünüm

sarayduzuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu