Haber

Bahçelievler’de Silahlı Saldırı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

BAHÇELİEVLER’de Serdar Taş tartıştığı Ferhat Ceylan’ı vurarak öldürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bir konutun 9’uncu katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Fazilet’in davasında Serdar Taş’ın ‘çocuklara yönelik cinsel istismar’ suçundan yargılandığı öğrenildi.

Olay, Cuma akşamı Bahçelievler Bağcılar Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Serdar Taş, önce bir taksiciyle tartıştı. Taş, bu tartışmanın ardından yolda yürürken Ferhat Ceylan ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede çatışmaya dönüştü. Serdar Taş belindeki silahını çıkardı. Silahı gören Ferhat Ceylan, Taş’ın eline tekme attı. Yere düşen ikili bir süre boğuştu. Arbede sırasında Serdar Taş, kemerinden çıkardığı tabancayla Ferhat Ceylan’a arka arkaya ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içinde kalan Ferhat Ceylan’ın yardımına çevredekiler koştu. Ağır yaralanan Ceylan, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Ceylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Serdar Taş ise kayıplara karıştı. Polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, 2019 yılında Küçükçekmece’de bir konutun 9’uncu katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Fazilet’in (17) yargılandığı davada Serdar Taş sanık olurken, Taş ‘çocuğu öldürme’ suçundan beraat etti ancak ‘çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İdam cezasına çarptırıldığı ve kısa süre önce cezaevinden çıktığı ortaya çıktı.

korkut-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu