Haber

BAKAN KIRİŞCİ’DEN SÖZLEŞME METNİNE CEVAP; intihal var

“TÜRKİYE Asır Tepe ve Para Sohbetleri” programında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 6’ncı Tablo’nun açıkladığı Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ne vurgu yaparak, “219 kalem yazmışlar. Burada beyan ediyorum. İntihal var” Yeni nesil bilmeyebilir İntihal “Hırsızlıktır. Muhalefet önemlidir. Demokrasilerde muhalefet iktidardan daha önemlidir. Böyle yerli ve milli olmayan bir muhalefetimiz var. Bu duruma çok üzülüyorum” dedi.

Eyüpsultan’da düzenlenen Türkiye Yüzyıl Tepesi ve Para Sohbetleri programına Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci katıldı. Bakan Kirişci programda gıda arz güvenliği, tarımsal üretim, tarımda dijitalleşme, su yönetimi ve orman varlığı gibi konulara vurgu yaptı. Bakan Kirişci, 6’ncı tabloyla açıklanan Ortak Politikalar Mutabakat Zaptı’na da dikkat çekti.

intihal var

Bakan Kirişci, “Birkaç gün önce 6, 6 artı 1 dedik. Tek pişman olduğum şey bu. Çalışma olacak 6 artı 1 partisi ortaya çıkacak. Dikkat etmiyor musunuz, almayın” dedi. Okuyun hiç bakmayın.Onların arasında zamanında partimizde yeri var.Öncülük yapmış bazı şahsiyetler var.Başkanlık ettikleri siyasi partiler var.En azından ne olduğuna bir bakın. kendi misyon döneminde, bu hükümetler döneminde yapılmıştır.Bu baktığınız şeyi not eder.Daha sonra bu metin oluşturulurken birileri yazsa bile yine burada editör olabilirsiniz.Yaparsınız, alırsınız. doğru yazı çıksın.beklenen bu.dile yeni girdi.ne dedi.bizim uçak alma zafiyetimiz mi var? yıl ve bazıları önümüzdeki yıllarda gelmeye devam edecek Gökbey gibi bize ulaşın Kırgın uçaklarımızı buradan temin edeceğiz . Bu söylenebilir mi? Cumhurbaşkanı’nın kullandığı uçakları satacağız, yangın söndürmede kullanılacak uçakları almak için kullanacağız. İşaret ettiğim cehalet bu. Bu eksiklik. Eserlerin fiyatlarını önceden açıklayacağız diyor. Tanrı aşkına. 8 ay sonra pazar bulacak bir işin fiyatını kim açıklayacak? Bunun uygulanabilir bir tarafı var mı, yok mu? Arkadaşlar alışverişte görsün, konuşalım. Buraya 219 kalem yazmışlar. Bazılarını buraya gönderiyorum. İntihal var. Yeni nesil muhtemelen bilmiyor. İntihal hırsızlıktır. Bize ait olan bir şeyin çalınmasıdır. Atıf yapılmadan kullanılır. “Maalesef artık varlar” dedi.

DEMOKRASİDE GÖRÜŞ GÜÇTEN DAHA ÖNEMLİDİR

Bakan Kirişci, “Gelirsek bu destekleri veririz diyorlar. Günaydın takviye var derler. Kent tarımı ve dikey tarımı bilmiyor. Bu 219 maddenin hepsinde o kes yapıştır ya da bir düzensizlik, anlamsızlık, yersizlik var. Allah ne verirse bilmez.” Biz diyoruz ki muhalefet en iyisini versin. Birinin bunu içtenlikle değerlendirip senin bu yanlışın var demesini beklemek.. Samimiyet varsa bu iktidardan yanadır.Buna niye küselim?” Ama beyefendinin hazırladığı sözlerde ben anlaşma metnini paylaştım. bir televizyon kanalında açıp falanca ülkenin basınıyla paylaştı. Onlar da çok şaşırdılar ve bunu Avrupalılara atıfta bulunarak söylüyorlar. “Aferin” diyecekler. Yazıklar olsun sana. Her şeyden önce bu ülkede halkımızın yani seçmenin oyunu alacaksınız. Bu ülkenin insanları verecekse. Benim de Sayın Başkan’dan şikayetim var. Her şeyi yerlileştirdik, millileştirdik. Muhalefet hariç. Bu tür yerel ve ulusal olmayan muhalefetimiz var. Bunun için çok üzgünüm. Bir vatandaş olarak üzgünüm. Ne olur, bu ülkenin insanı ne istiyor, ne talep ediyor, nasıl keyifli olacak onu çalışmak zorundasınız. Ellerindeki tüm oyuncaklar alındı, 219 parça listelendi. Kürsüden seslendim. Kıra, sorun var dediğin köylüye, sorun var dediğin üreticiye tek başıma gelmeye hazırım. Lütfen seni bekliyorum, kimseyi yanıma almayacağım. Şu ana kadar ses yok. Allah muhalefete hayırlısını versin” dedi.

– Karakozsenirkent-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu