Ekonomi

Bybit, sponsorluk oyununa hız veriyor: Lamborghini, Super Trofeo Asia’da Safehouse Racegraph’ı destekliyor

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, Asya’da düzenlenen Wonderful Trofeo’da Safehouse Racegraph Lamborghini grubunun resmi sponsoru olduğunu duyurdu. Finansın geleceği yolunda her geçen gün çehresini artırmaya devam eden Bybit için bu iş ortaklığı heyecan verici ve özgün bir adım.

Bu sponsorluk ile Bybit, Safehouse Racegraph’ın Asya ve Avustralya’da beş ülkede gerçekleştirilecek altı yarışlık Superior Trofeo serisindeki zafer dolu yolculuğunun üzerine inşa edilecek ve Bybit’in göz alıcı logosu, üzerinde yer alacak grup arabada seyirciyle buluşacak. Sepang ve Fuji gibi efsanevi parçalar.

Spor alanındaki sponsorluklara yabancı olmayan Bybit, Şubat 2022’de yaptığı anlaşma ile Oracle Red Bull Racing’in Ana Grup Ortağı olarak spor dünyasının tüm zamanların en büyük sponsorluklarından birine imza attı. iş ortaklığı ile Avustralya’daki varlığını daha da artırmasını sağlayacaktır.

Kısa bir süre önce şoför ekibine önümüzdeki dönem için heyecanlı bir transfer gerçekleştiren Safehouse Racegraph, kartingdeki seçkin mesleği ile ön plana çıkan ve Singapur’da yaşayan Finlandiyalı sürücü Mikko Nassi ile anlaştı. Gözünü GT yarışmalarına çeviren Nassi, şimdi de süper yeteneğini Safehouse Racegraph için sergileyecek. Kendisine 27 yaşındaki Singapurlu sürücü Ni Weiliang eşlik edecek. Ni Weiliang, Asyalı tek kişilik araç sürücüleri arasında çok başarılı yarış mesleği ile öne çıkıyor.

Bybit CEO’su Ben Zhou, “Safehouse Racegraph Lamborghini ekibi ve onların pistte zirveye çıkma mücadelesi ile bu muhteşem yolculuğun bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. Sözlerine devam eden Zhou, “Bu ortaklık sayesinde paylaştığımız değerleri göstermeyi umuyoruz: üst düzey performans, güvenilirlik ve fırsat. Logomuzu pistte görmek ve sürücülerimizi desteklemek için sabırsızlanıyoruz!” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu