Haber

Fazıl Say’ın 8 Aylık İlişkisi ‘Ayrılık Haberi’yle Ortaya Çıktı!

Ünlü müzisyen Fazıl Say, son dönemde gündeme dair yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor. Ancak bu kez öne çıkmasının nedeni özel hayatıydı. Kız arkadaşının yaptığı ‘ayrılık açıklaması’nın ardından Fazıl Say’ın 8 aylık ilişkisi olduğu öğrenildi!

Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say özellikle son dönemde gündemde olan bir isim.

Fazıl Say’ı özellikle son günlerde Filistin-İsrail savaşına ilişkin açıklamalarıyla çokça konuştuk. Hatırlarsanız İsrail’in saldırılarını kınayan ünlü ismin yurtdışındaki bazı konserleri de iptal edilmişti.

Fazıl Say bu kez özel hayatına dair sürpriz bir detayla gündemimize geldi. Ünlü ismin 8 aydır ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Fazıl Say’ın kız arkadaşının paylaşımının ardından ünlü ismin 8 aydır ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ancak kız arkadaşının paylaşımı ilişkilerini duyurmak için değil, ayrılıklarını duyurmak içindi!

Fazıl Say’ın eski sevgilisi Güneş Altunkaş, sosyal medya hesabından Fazıl Say’la 8 aylık ilişkisini sonlandırdığını duyurdu.

Altunkaş, açıklamasında şunları söyledi: ‘Değerli dostlarım, bugüne kadar özel hayatımı sosyal medyada paylaşan biri olmadım ama çoğunuz tarafından bilinen, gözünüzün önünde rahatça yaşanan bir özel hayatım vardı. “Dün gece itibarıyla Fazıl Say’la 8 aylık ilişkimizi bitirme kararı aldım” dedi.

“Herkese iyi şanslar.”

Altunkaş ilk kez böyle bir açıklama yapmasının nedenini şu sözlerle açıkladı; ‘Böyle bir durumu ilk kez sizlerle paylaşmamın nedeni aile olarak bir süreçten geçmemiz ve bu süreçte tek odak noktamın kardeşimin sağlığı ve tedavisi, gören ve gören dostlarımız ve sevdiklerimiz olmasıdır. 8 ayımızı biliyorum. ‘Herkese iyi şanslar.’

Fazıl Say’ın eski sevgilisi Güneş Altunkaş’ın yazdığı dört farklı kitabı bulunuyor.

‘Güneş Atlunkaş kimdir?’ Merak ediyorsanız roman ve senaryo yazarı olduğunu belirtelim. Altunkaş en son ‘İstanbul’un Kalbindeki Ejderha’ adlı kitabıyla haziran ayında raflardaki yerini aldı.

Öte yandan Fazıl Say, 3 yıllık evliliğini geçen yıl sonlandırdı.

Geçtiğimiz yıl Ece Dağstan’dan tek duruşmada boşanan Fazıl Say, eski eşiyle el ele duruşma salonunu terk ederken görüntülendi. Say daha sonra yaptığı açıklamalarda sosyal medyaya ara vereceğini şu sözlerle duyurdu;

”İzninizle sosyal medyaya uzun bir süre ara vermek istiyorum. Bestelerime ve konserlerime konsantre olmak istiyorum. Şu anda benim için tek tedavi onlar. İyi olmadığım için tedavi görüyorum. İyileşmek zaman alır. “İnançla ve umutla yola devam edeceğim ama zamana ihtiyaç var.”

haber-adilcevaz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu