Teknoloji

Foundation Affiliate’den Togg için uygun finansman

Katılım finansmanı bölümünün değerli oyuncularından Vakıf Katılım, fikri ve sınai mülkiyet hakları %100 Türkiye’ye ait olan dünya markası Togg’un T10X modelini satın almak isteyen müşterileri için özel finansman ek paketi hazırladı. Vakıf Katılım’ın özel finansman desteği %0,99 kâr payı oranı ile sunulacaktır.

Çekiliş sonucunda Togg T10X satın almaya hak kazanan müşteriler, Togg uygulaması Trumore üzerinden siparişlerinin hazırlandığını öğrendikten sonra Vakıf Katılım şubeleri aracılığıyla 36 ay vadeli finansman kullanabilecekler. Vakıf Katılım müşterileri de yakında şubeye gitmeden finansal ihtiyaçlarını dijital ortamda karşılayabilecek. Böylece finansmana hızlı, kolay ve eş zamanlı olarak ulaşabilecekler.

”ÇOK ÖZEL BİR FİNANS FIRSAT HAZIRLADIK”

Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Türkiye’nin kalkınması için birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi. “Vakıf İştiraki olarak vatandaşlarımızın Togg T10X modeline en uygun mali koşullarla sahip olabilmeleri için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştık.

29 Ekim 2022’de banttan çıkan ilk akıllı cihazın ardından verdiğimiz sözle yüzde 0,99 kar payıyla çok özel bir finansman fırsatı hazırladık. Togg T10X’i almak isteyen vatandaşlarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz. finansman paketimiz, ödeme kolaylığı ve avantajımız ile Togg olarak biz de ulusal projeleri desteklemeye kararlılıkla devam edeceğiz.söz konusu.

haber-karesi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu