Ekonomi

Goldman Sachs, Nvidia hisse fiyat hedefini yükseltti ve %20’lik ek artış öngörüyor

Goldman Sachs analistleri Nvidia’nın (NVDA (NASDAQ:) NVDA)) Hisselerini satın alma tavsiyelerini korudular ve önümüzdeki 12 ay için fiyat hedeflerini 625$’dan 800$’a yükselttiler.

Revize edilen fiyat hedefi, NVDA hisselerinin önceki Cuma günkü kapanış fiyatına göre yaklaşık %21’lik bir artışı temsil ediyor.

“NVDA hisselerine (aynı zamanda Mahkumiyet Listemizde yer alan) ilişkin satın alma tavsiyemizi, mevcut hisse fiyatından %21’lik potansiyel bir artışa işaret eden 800 $’lık yeni 12 aylık fiyat hedefimiz ve en iyi ve en kötü analizlerimizle sürdürüyoruz. -vaka senaryoları potansiyel ödülü vurguluyor “Risk ve risk arasında pozitif bir istikrar olduğunu gösteriyor.”

Goldman, 2025/26 mali yılı için bahislerini, yapay zeka sunucularına yönelik güçlü talebe ilişkin son kanıtları ve grafik işlem birimlerinin (GPU’lar) daha yeterli kullanılabilirliğine ilişkin son kanıtları dikkate alarak hisse bazlı ücretler (GAAP dışı EPS) hariç ortalama %22 olan hisse başına kazanca dayandırdı. ). artışını yansıtacak şekilde güncellendi.

Veri Merkezi gelirlerinde daha önce 2024 takvim yılının ikinci yarısında (CY) bir düşüş öngörülse de analistler artık 2025 takvim yılının ilk yarısında (CY25) istikrarlı bir gelir artışı bekliyor.

Bu revizyon, büyük bulut hizmet sağlayıcıları tarafından genel yapay zeka altyapısına devam eden yatırımlara, müşteri tabanının genişletilmesine ve birkaç yeni ürün serisinin (örn. H200, B100) piyasaya sürülmesiyle ilişkilendirilmektedir.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

habermazgirt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu