Haber

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray yolunda mı? Milli futbolcunun Cimbom ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter forması giyen ve transfer transferlerinde adından sıkça söz ettiren Hakan Çalhanoğlu, gelecek kariyer planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de 6 puanla liderliğini sürdüren Galatasaray, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Mauro Icardi ve Nicolo Zaniolo transferleriyle büyük ses getiren sarı-kırmızılıların, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nu istediği iddia edildi.

İnter ile şu an yeni sözleşme imzalamayan Hakan Çalhanoğlu’nun önümüzdeki sezon Galatasaray formasını giyeceği haberi basında yer aldı.

NutSpor sunucusu Hakan Gündoğar: “Hakan Çalhanoğlu büyük ihtimalle seneye Galatasaray’da oynayacak.” açıklama yaptı.

Inter ile sözleşmesi Haziran 2024’te sona erecek olan 29 yaşındaki futbolcu, mesleği hakkında La Gazzetta Dello Sport’a konuştu.

İtalyan basınına konuşan milli orta saha oyuncusu, “Burada olmaktan gurur duyuyorum ve Inter’de devam etmek istiyorum. Burası özel bir kulüp, tek istediğim kalmak.”

Hakan Çalhanoğlu’nu elinde tutmaya kararlı olan Inter, kadroyu Barella ve Hakan Çalhanoğlu’nun çevresine göre şekillendirmeyi planlıyor. Inter’in Hakan Çalhanoğlu’na yeni teklifinin ikramiyelerle birlikte yıllık 6 milyon euro olacağı söylendi.

Hakan Çalhanoğlu’nu Galatasaray’da görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz ⬇

haber-kas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu