Haber

Kekilli ile Altun’un “CİMER” diyaloğu gündeme geldi

Cumhurbaşkanlığı İrtibat Lideri Fahrettin Altun, bir vatandaşın doğum saatini Cumhurbaşkanlığı İrtibat Merkezi’nden (CİMER) öğrendiğini belirttiği sosyal medya paylaşımına ilişkin, “Son yıllarda özellikle gençlerimizin CİMER’e büyük ilgi gösterdiğini görüyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor.”dedi.

Cumhurbaşkanlığı İrtibat Lideri Fahrettin Altun, müzisyen Murat Kekilli’nin sosyal medya hesabından “Allah CİMER’e razı olsun, doğum saatimi 23 yıl sonunda öğrendim” şeklindeki paylaşımına atıfta bulunarak, “Ama bu gerçekten CİMER’e çok fazla 🙂 Yükselen burcun hesabına kadar yetecek neredeyse! Fahrettin Hoca? “Mesajınıza cevap verdi.

Kekilli’nin paylaşımından alıntı yapan Altun, şunları söyledi: “Sevgili kardeşim @kekillimurat son yıllarda özellikle gençlerimizin CİMER’e büyük ilgi gösterdiğini görüyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor. http:// üzerinden CİMER’e akıllarına takılan her konuyu sorarak bizimle sürekli iletişim halinde oluyorlar. /cimer.gov.tr ​​Onlarla da sürekli iletişim halindeyiz, “Genç arkadaşlarımızın bilgi taleplerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz.”dedi.

Bu diyalog sosyal medyada gündem oldu.

KAYNAK: HABER7

haberkaracabey.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu