Yaşam

Kuruluş Osman canlı izle! Atv Kuruluş Osman 117.bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde nasıl olacak? Kuruluş Osman son bölümde neler yaşandı?

Kuruluş Osman Bozdağ Sinema imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019’da yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay’ın, senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği tarih, aksiyon, macera, kurgu ve dram türünde Türk televizyon dizisidir. Kuruluş Osman canlı izle! Atv Kuruluş Osman 117.bölüm canlı izle! Kuruluş Osman’ın yeni bölümü ne olacak? Kuruluş Osman son bölümde neler yaşandı?

VAKIF OSMAN CANLI YAYINI NEREDEN İZLENİR?

Diziyi atv’de ya da atv’nin resmi sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

VAKIF OSMAN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba 20:00’de atv’de.

VAKIF OSMAN KONUSU NEDİR?

Kömür karası gözleriyle gazın ve özgürlüğün ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman Gazi, karanlıkta ona yol gösteren “aşk” oldu. Yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri “aşkla” aşacak bir milletin hayalini gördü. Gücünü kılıcından değil, “aşk”tan aldı… Adaletle zulme; Köleliğe özgürlükle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını “aşkla” verdi. 72 milleti kıran yozlaşmış düzene başkaldırı, mazlumların sessiz feryadına umut, 400 çadırlık bir kamptan “ilahi aşk”la kurulmuş bir cihan imparatorluğuna yürüyen Osmanlı’nın hikayesi. Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu I. Osman’ın hayatını konu alıyor.

VAKIF OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuruluş Osman her çarşamba atv’de!

Osman Bey ordunun başına geçer.

Nayman’ın da gelmesiyle işler alev alev yerine döndü. Nayman vergi istiyor. Vergiye karşı olan Osman Bey ne yapacak?

Nayman’a karşı ordu kurulması gerektiğini söyleyen Osman Bey, ordunun kurulmasını kendisi emredecek. İsmihan Sultan ve beyleri buna sıcak bakmazlar. Aralarındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?

Osman Bey’in büyük planı nedir?

Nayman, Kayı Obası’na gelir. Osman Bey’in karşısına çıkan Nayman’ın niyeti nedir? Osman Bey, Nayman’a karşı kararlı duruşunu sürdürecektir. Ama aklında herkesi şaşırtacak bir yol vardır. Osman Bey’in Nayman’a karşı planı ne olacak?

Frigg, Bala Kızlarının elinde!

Frigg, Bala Hatunların eline geçmiştir. Frigg’in yakalanması hem İsimhan Sultan’ı hem de Bengi Hatun’u endişelendiriyor. Frigg asla konuşmamalı. Frigg bildiklerini anlatırsa Kayı’ların iplerinin kopacağını biliyorlar. Frigg’in konuşmasını engellemek için Bengi Hatun ve İsmihan Sultan ne yapacak?

Bala ve Malhun Hatunlar Yenişehir’i nasıl ele geçirecek?

Osman Bey bir yanda Nayman’a karşı oyununu sürdürürken, diğer yanda Yenişehir’i yeniden Kayı’nın yurdu yapmayı düşünmektedir. Bunun için Malhun Hatun ve Bala Hatun’u görevlendirir. Kadınlar Yenişehir’i nasıl fethedecek?

KURUMSAL OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman Bey’in savaş kararı

Nayman’dan büyük tehdit!

Nayman beklediği altının gelmemesine çok kızdı. Osman Bey’e yapılan masraf. Osman Bey altınları getirmezse Nayman; Karesi, Çandar ve Germiyan Beylerinin oğullarını öldürecek. Osman Bey şimdi ne yapacak?

Osman’ın Nayman’a galip gelmesine izin vermeyen beyler, oğulları için de oldukça tedirgindirler. Osman Bey onlara karşı ne yapacak? Osman Bey Bey’in oğullarını Nayman’ın elinden kurtarabilecek midir?

Osman Bey’in savaş kararı!

Osman Bey gözlerini karartarak savaşmaya karar verdi. Nayman’a karşı savaşı nasıl başlatacak?

Nayman ve İsimhan Sultan işbirliği yapacak mı?

Onu aldatmaya çalışanların sonu ölümdür. Nayman, Ends’i bir kan gölüne çevirmeye kararlıdır. Nayman’ın planı ne olacak? Nayman ve İsimhan işbirliği yapacak mı? Osman Bey, arkasındaki tüm oyunlara rağmen galip gelebilecek mi?

Malhun Hatun, Orhan’ı zehirleyenlerin peşinde!

Esma sonunda Orhan’ı zehirlediğini itiraf eder. Malhun, Hatun Esma’nın ipini tutanın peşindedir. Esma, Avcı’nın adını verir. Bengi Hatun’un adı bu belaya karışacak mı?

OSMAN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMDİR?

Ana karakterler

Osman Gazi (Burak Özçivit): Ertuğrul Gazi’nin en küçük oğlu. Kayı Obası beyefendisi. Bala Hatun ile Malhun Hatun’un kocası.

Malhun Hatun (Yıldız Çağrı Atiksoy): Umur Bey’in kızı. Osman Bey’in eşi.

Şeyh Edebali (Seda Yıldız): Ahilik teşkilatının lideri.

Kantakouzenos (Hakan Yılmaz)

Bala Hatun (Özge Törer): Şeyh Edebali’nin kızı. Osman Bey’in eşi. Kayı Obası’nın reisi.

Olof (Nihat Altınkaya): Viking savaşçısı.

Frigg (İpek Karapınar): Viking savaşçısı.

Cerkutay Alp (Çağrı Şensoy): Komutan Balgay’ın eski subayı. Osman Gazi’nin Alpleri.

Turgut Alp (Rüzgar Aksoy): Tanınmış bir Türk alpidir.

Boran Alp (Yiğit Uçan): Osman Gazi’nin alpliği.

bodrum-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu