Yaşam

Ölüm acısını yaşayan Özge Ulusoy, babasının kaza sırasında kırılan saatini paylaştı.

modeli Özge Ulusoy Pazar günü saat 15.00 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesi Turan Güneş Bulvarı’nda, babası Emekli Albay Haydar Ulusoy’a araç çarptı. Babasının ani ölümüyle yıkılan Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

KAZADA KIRILMIŞ BABASININ SAATİNİ PAYLAŞTI

instagrambabasının kaza anında kırılan kol saatini hesabından paylaştı. Özge Ulusoy , fotoğrafa 04.12.2022. 14.05… Baba…” notunu ekledi. Ünlü isim bir sonraki paylaşımında kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan hayranlarına teşekkür ederek, “Sizlerin binlerce ifadesi ile biz değerli bir evlat ve aileyiz. babamın ne kadar sevildiğini büyük bir gururla anladığım bu acılı günlerde beni gönderdi. Fark etmemi sağladın. Güzel sözleriyle içimi serinleten, bilen tanımayan hepinize şahsım ve tüm ailem adına teşekkür ederim. Allah tüm dualarınızı kabul etsin.”

ÖZGE ULUSOY: BABAM BENİM İÇİMDE YAŞAYACAK

Özge Ulusoy Emekli Albay Haydar Ulusoy’un babası için dün Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde tören düzenlendi. Törene Haydar Ulusoy’un eşi Armağan Ulusoy, kızları Nilay Ulusoy ve Özge Ulusoy katıldı.

Cenazede konuşan Özge Ulusoy, babasının çok yetkin bir insan olduğunu belirterek, “Babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. O bu dünyada yaşayan bir melekti. Birçok kişiye yemek yedirdi, iş verdi, korudu, gözetledi.” bir insana bile lanet okumadığına eminim.uygun bir koca bizim için çok yeterli bir baba olmuştur.burada herkesin onu ne kadar sevdiğini görüyorum.herkesin onun hakkında ne düşündüğünü de biliyorum.okudum, beni tanımayan insanlar benimle iletişime geçtiler, babamın ne kadar iyi bir insan olduğundan bahsediyorlar. çok şükür ben böyle bir adamın evladıyım. beni damarımda, hücremde, her şeyde bıraktığına inanmıyorum. . İçimde yaşayıp gidecek güzel bir yer varsa orayı en çok babam hak ediyor. Bu yüzden sadece dualarınızı istiyorum. Huzur içinde yatsın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu