Sağlık

10 soruda cinselliğin anahtarını çözün!

İkili ilgilerde, şahısların her vakit öğreneceği ve öğrenmesi gereken şeyler vardır.Bunu bir seyahat olarak düşünebilirsiniz.

Sağlıklı münasebetler kurmak için belirli bir noktaya gelmek ve karşınızdaki insanı uygun anlamak gerekiyor. Bunun için emek vermek ve yanlışsız konuşmaları yapmak epeyce kıymetli.

Bu durum bilhassa seks konusunda geçerli. Zira partnerler ortasında konuşulmayan kimi mevzular, ilerleyen periyotlarda sorun yaratabilir.

Bazıları seks konusunda rahat olamayabiliyor. Partnerinden istediklerini ya da beklentilerini hakikat bir halde lisana getiremiyor.

Yargılanma yahut yanlış anlaşılma korkusu, kişinin dileğinin önünde durabiliyor.Özellikle evliliklerde, bu durum önemli bir sorun haline geliyor.

Sağlıklı bir cinsel hayat, kişinin evliliğindeki meseleleri çözmeye ve tahminen de evliliğini devam ettirmeye takviye olabiliyor.

Çiftlerin muhtaçlık duydukları şey, ortalarındaki yakınlık hakkında yapan bir biçimde konuşmaktır. Bunun ise kimi püf noktaları var.

Bu püf noktaların başında, seks konusunda gerçek soruları sormak yer alıyor. Kişi, partnerinden ne istediğini ya da onun ne beklediğini yeterli manalı.

Cinsel hayatınız hakkında partnerinizle açıkça ve birbirinizi yargılamadan konuştuğunuzda hem yatak odanızda hem de günlük hayatınızda kendinizi daha keyifli hissedebilirsiniz.

Peki, Hangi sorular sorulmalı? İşte o kritik 10 soru!

Partnerinize sormanız gereken 10 soru

– YAKINLIK SENİN İÇİN NE MANAYA GELİYOR?

-ORGAZM OLMAK NE KADAR DEĞERLİ?

-BANA KENDİNİ EN YAKIN HİSSETTİĞİN AN HANGİSİ?

-SEKS SIRASINDA NELER BEKLİYORSUN?

-YAŞADIĞIN EN FANTASTİK AN HANGİSİYDİ?

-BİRLİKTELİK YAŞARKEN ANDA KALMAN ZORLAŞIYOR MU?

-NASIL BİR TECRÜBE HAYAL EDİYORSUN?

-NELERDEN HOŞLANIYORSUN?

-ALDIĞIN ZEVKİ NELER AZALTIR?

-EN BÜYÜK FANTAZİN NEDİR?


Bu sorular hayat kurtarır!

Yukarıda yer alan soruları, partnerinize yöneltin. Onun da size soru sormasına müsaade verir. Karşılıklı diyalog ile kilitlenen tüm bahisleri rahatlıkla açabilirsiniz. Bu sorular, partnerinizi tanımanızda da büyük bir rol oynayacak.

Sevdiğiniz erkek ya da bayanın ne istediğini açıkca bilmek ve rahat konuşmak, bağdaki itimadı artırır. Bu sayede kendinizi daha rahat ve ilişkin hissedebilirsiniz.

Bu soruları gereksiniminize nazaran çoğaltabilir ya da değiştirebilirsiniz. Burada değerli olan yanlışsız bağlantısı kurmak. Bu nedenle kendinizi en güzel nasıl söz edecekseniz, o yolu ve soruları seçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu