Sağlık

OKX, Token2049’da McLaren Racing ile Pistte Görünüyor

Web3 ekosisteminin geleceğinin inşasında öncü rol oynayan teknoloji şirketi OKX, OKX marka elçileri Daniel Ricciardo ve Scotty James ile 13-14 Eylül tarihleri ​​arasında Singapur’da düzenlenen Web3 ve kripto konferansı Token2049’a katılmanın yanı sıra, aynı zamanda ortağı McLaren Racing ile Singapur Grand Prix’sine katıldı. Web3 temalı “Gizli Mod” dış görünüm tasarımını önceden tanıtarak, Web3 dünyasının ve Asya Pasifik’teki dijital varlık endüstrisinin gelişimini destekleme konusundaki kararlılığını bir kez daha kanıtladı.

Token2049 konferansında ve Singapur’daki çok sayıda yan etkinlikte, OKX yöneticileri, marka elçileri ve marka ortakları, sektörün gelişimi ve önümüzdeki yıllarda Web3’ün daha geniş çapta benimsenme potansiyeli konusundaki iyimser ileriye dönük vizyonlarını açıkladılar.

OKX Ana Sahnesi’nde ana konuşmacı olarak yer alan OKX Lideri Hong Fang, Pazarlama Müdürü Haider Rafique ve OKX’in Küresel İş Faaliyetleri Müdürü Lennix Lai, bölgenin Web3 ve dijital varlık ekosistemindeki stratejik önemini vurguladı. Lider OKX’in iki marka elçisi; Scuderia AlphaTauri takımı F1 pilotu Daniel Ricciardo ve Olimpiyat madalyalı snowboardcu Scotty James de Web3’ün spor ve eğlence dünyasına getirdiği yenilikleri konu alan bir panele Haider’a katıldı.

OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique, Token2049’daki OKX Ana Sahnesinde spor yıldızları ve OKX marka elçileri Danny Ricciardo ve Scotty James ile konuştu.

13 Eylül’de düzenlenen “Kripto’nun Geleceği: Düzenleyici Belirsizlikler ve İleriye Dönük Yol” başlıklı panelde Hong Fang, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve Bitgo Kurucu Ortağı ve CEO’su Mike Belshe, dünya çapında düzenleyici çerçevelerin evrimini tartıştı ve bu gelişmeler kripto şirketlerini nasıl etkiliyor? Yaklaşımlarını nasıl şekillendireceklerini tartıştılar.

OKX Lideri Hong Fang, Token2049’daki OKX Ana Sahnesinde kripto sektörünün geleceği hakkında konuştu.

Token2049’un ikinci gününde OKX’in Küresel Ticari Faaliyetler Müdürü Lennix Lai, kripto borsaları için gelecekteki zorluklar ve fırsatları tartışan bir panelde Bybit, Kucoin ve Bitget yöneticileriyle konuştu.

OKX’in Küresel İş Faaliyetleri Müdürü Lennix Lai, Token2049’un 2. gününde OKX Ana Sahnesinde.

OKX, McLaren Racing ile işbirliği içinde, MCL60 yarış arabası için sınırlı sayıda üretilen Stealth Mode kaplama tasarımını tanıtmak üzere 13 Eylül’de Fullerton Bay Hotel’deki Lantern’de özel bir medya etkinliğine ev sahipliği yaptı. Arka kanatta “Accelerating Web3” ibaresini de içeren bu özel kaplama, 2023 Singapur Grand Prix’sinde (15-17 Eylül) ve 2023 Japonya Grand Prix’sinde (22-24 Eylül) McLaren MCL60 F1 araçlarında kullanılacak. . sergilenecek.

OKX ve McLaren Racing tarafından ortaklaşa tasarlanan özel Stealth Mode kaportası, Singapur ve Japonya Grand Prix’lerinde görücüye çıkacak.

Ayrıca OKX, 14-17 Eylül tarihleri ​​arasında CHIJMES’te Singapur Grand Prix’si için McLaren temalı bir hayran etkinliği olan “OKX Race Club”a ev sahipliği yaptı. Taraftarlar, sırasıyla 14 ve 15 Eylül’de McLaren F1 Pilotu Lando Norris ve McLaren Racing CEO’su Zak Brown ile tanışma şansı buldu. Etkinlik sırasında OKX Web3 Group temsilcileri bir OKX Cüzdanı oluşturdu ve OKX NFT Marketplace’te NFT basan motor sporları hayranlarına şapka ve tişört gibi OKX markalı hediyeler sundu.

OKX ayrıca Web3 ortakları Polygon, Lido, DWF Labs ve Orbiter Finance ile birlikte Token 2049’un ikinci gününde Singapur’daki MARQUEE’de “Sistemin Yeniden Yazılması Gerekiyor: OKX Web3 Partisi” adlı özel bir etkinlik düzenledi. Bu özel partide oyunlar, şanslı çekilişler ve bir NFT yazıcının yanı sıra zincir içi ekosistemin genişletilmesi ve Web3 altyapısının geliştirilmesi konusunda ilham verici paneller yer aldı.

OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “OKX olarak, Asya Pasifik’in Web3 dünyasındaki rolünün muazzam potansiyelinin farkındayız. Token2049’da, şube işbirliğini teşvik ederken Web3’ün potansiyeli hakkında farkındalık yaratmak için elçilerimizin desteğinden yararlanıyoruz ve McLaren Racing ile olan ortaklığımız aracılığıyla, her yaştan F1 hayranlarını bir araya getirerek Web3’ün uzun ömürlülüğünü vurgulayan güçlü bir açıklama yapıyoruz. . OKX olarak herkese fayda sağlayacak yeni bir sistemi yeniden yazarken yeniliğe öncülük etmeye devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu