Haber

Ceyda Düvenci’den yeni paylaşım

Sunucu ve oyuncu eşi Bülent Şakrak ile 8 yıllık birlikteliğin ardından temmuz ayında tek seansta boşandı.

Evliliği bittikten sonra sürekli müstehcen paylaşımlar yapan Ceyda Düvenci, şimdi de sosyal medya sayfasında paylaştığı notla dikkat çekti.

Düvenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıllardır aynı görüşte olduğunu belirterek şu açıklamayı yayınladı:

“Evet, her zaman bildiğimi yaptım. Her zaman kalbimin sesini dinledim. ‘İmkansız’ dedikleri her şeyi, istediğim sürece yaptım.

“Düştüğüm yerden hızla kalktım”

Düştüğüm yerden hemen kalktım. Sırtım her zaman hızla düzeldi. Hemen kaldığım yerden devam ettim. Hatalarımı her zaman sevdim. Öğrencilikten vazgeçmedim, seyahat etmeyi hep sevdim. Çoğu zaman yeni ülkeler görmek için çalıştım… Tecrübelerimi güvendiklerime anlatmayı sevdim, her zaman duygularımın hakkını verdim.

“Hayatım sadece beni ilgilendiriyor”

Dedikoduyu sevmediğim gibi yapanları da sevmiyorum. Her zaman çok çalıştım, ürettim ve alnımın teriyle yaşadım. Yaşadıklarımı hiçbir zaman aklımdan silmedim. Hayatım sadece beni ilgilendiriyordu. Kendim olmayı sevdim ve aşık olmayı sevdim.

“O kadar çok sözüm var ki”

Kadın olduğum için her kadın gibi sayısız insanın yorumlarının hedefi oldum… Birçok kişiye sessiz kaldım ama uzun süre kimse onları susturamadı! Sözlerim çok evet, zekasına inandığım bir insan karşısında haklarımı savunacağım. Hayatıma hiç kimseye müdahale etme hakkı vermedim, müdahale etmeye de çalışmadım.

Ben her zaman gücüme, yüreğime, emeğime, kalbimin uygunluğuna sığındım. Ben yalnızca doğaya, hayvanlara, Mevlana’ya, Yunus’a, çalışkanlığa, okumaya, kendi yolunda yürümeye, iyi insanların gücüne inandım! Yalancıları, zorbaları, her şeyi aşırı sevenleri ve hile yapanları hiçbir zaman sevmedim!

“Çocuklarım benim nefesimdi”

Çocuklarım her zaman benim nefesim oldu; Annem, babam ve en yakın arkadaşlarım benim gücümdür. Zaten daha fazlasına ihtiyacım yok. Ve evet pek çok insan tanıyorum ve bu dünyanın en büyük zenginliği…

“Kaba kuvvetten hiçbir zaman hoşlanmadım”

Herkesin ne dediği umurumda değildi. Bugüne kadar dünyanın geri kalanına göre şekillenmedim, kirli konuşmalardan ve tehdit dilinden nefret ettim. Hiçbir zaman kaba kuvvete başvurmadım ve kaba dil kullanan biriyle hiçbir zaman bir ilişkim olmadı. En önemlisi koşulsuz sevginin, nezaketin ve şefkatin gücüne inanıyorum.

“Devam etmek”

Gerçekten merak edenler için özetim budur… Ve bunca yıldır hayata tüm hızıyla devam etmek… İsteyenler beni takip edebilir…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu