Haber

Bedri Serter: “Sayın Soylu Sizin Bakanlığınız Döneminde Mafya ve Uyuşturucu Baronları Memlekette Cirit Atarken CHP ve Temiz Genel Başkanı Kemal…

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, “Sayın Soylu, siz ülkede İçişleri Bakanı iken teröristler, mafya ve uyuşturucu baronları ortalıkta dolaşırken CHP’ye ve onun temiz generaline bir şey söyleyemezsiniz” dedi. Önder Kemal Kılıçdaroğlu ve ben.’ diye yanıtladı.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tezlerine ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı. Serter’in açıklaması şu şekilde:

“Sayın Soylu, sizin ülkede İçişleri Bakanı olduğunuz dönemde teröristler, mafya ve uyuşturucu baronları ortalıkta dolaşırken siz CHP’ye ve onun temiz Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve bana bir şey diyemezsiniz. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığına gidişi Soylu’nun bugüne kadar söylediği her iftira boş çıktı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 550 terörist var dediği gibi mafyadan 10 bin dolar maaş alan milletvekilleri var dediği gibi .Soylu’nun bunun öncesinde bir çok iftirası var.Saçma sapanlarla siyaset mesleğini sürdürmeye ve bakanlığını sürdürmeye çalışıyor.Bütün bu iftiraları kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyorum.Daha önce bu konuda iftira atan gazetecilere davalar açtım. hakkımda söyledikleriniz için de sizi sorumlu tutacağım.Bundan sonra tüm yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini istiyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu