Sağlık

Edremitlilere ücretsiz diyetisyen hizmeti

Edremit Belediyesi’nden fiyatsız sağlıklı beslenme danışmanlığı

Edremit Belediyesi, vatandaşların sıhhatini korumak ve istikrarlı beslenmelerini sağlamak hedefiyle fiyatsız diyetisyen hizmeti başlattı.

Edremit Belediyesi temel belediyecilik vazifelerinin yanı sıra toplumsal belediyecilik alanında fark yaratmaya devam ediyor. Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan’ın en değerli projelerinden olan 9 Eylül’de hizmete giren Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’i gençlerin ve vatandaşların çekim merkezi haline geliyor.

Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’nde kültürel ve sanatsal kursların yanı sıra vatandaşların sıhhatini korumak ve istikrarlı beslenmelerini sağlamak hedefiyle fiyatsız diyetisyen hizmeti başlatıldı.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Güzide Deliacı, obeziteyle ve buna bağlı oluşabilecek kronik hastalıklarla çaba başta olmak üzere vatandaşların sağlıklı beslenmelerini sağlamayı emeliyle hafta içi hergün hizmet veriyor.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Güzide Deliacı, tarafından kilo vermek için başvuran vatandaşların ayrıntılı beden tahlilleri ve varsa mevcut hastalıkları göz önünde bulundurarak bireye özel beslenme listeleri hazırlanıyor, Ülkü kilosuna ulaşana haftalık kadar takipleri yapılıyor. Diyet ile birlikte antrenman programları önerilerek daha sağlıklı kilo vermelerine yardımcı olunuyor.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Güzide Deliacı, “Çocuk beslenmesi, gebelik beslenmesi, sportmen beslenmesi, obazite, birçok kronik hastalıklarda beslenmeye yönelik çalışıyoruz. Danışanlarımız belediyemizin bağlantı kanallarından ve şahsen gelerek randevu oluşturabilirler. Randevuya gelmeden önde analizlerinizi biyokimyasal bulgularınızı hazır etmenizi istiyoruz. Bu bulgular doğrultusunda beden tahlil cihazımızla bedeninizde ne kadar yağ, kas, ödem var, bunların tahlillerini yapıp sonuçlarına nazaran büsbütün ferdi bireye yönelik hizmet veriyoruz. Ayrıyeten haftada bir denetimlerimiz olacak. Motivasyon bizim işimizde daha ön plana çıkıyor. Onun için WhatSapp üzerinden detaylı data takibi günlük soru paylaşımlarımız olacak. Böylesine bir hizmeti Edremit halkına fiyatsız sundukları için Edremit Belediye liderimiz Sayın Selman Hasan Arslan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ücretsiz diyetisyenlik hizmetini 7’den 70’e herkese sunan Edremit Belediyesi, hastalıklarda beslenme, kilo alma, kilo verme, gebelik ve emzirme devri beslenmesi, çocuk beslenmesi, adölesan (ergen) beslenmesi, sportmen beslenmesi ve kilo idaresi üzere alanlarda muhtaçlığa nazaran takviye veriyor. Edremit Belediyesi’nin vatandaşlara fiyatsız olarak sunduğu diyetisyen hizmetinden her yaş kümesinden bütün vatandaşlar 444 85 10 numaralı telefondan randevu oluşturarak hizmet alabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu