Yaşam

Lone Wolf’u canlı izleyin! ATV Yalnız Kurt 29. bölüm canlı izle! Lone Wolf’un son bölümünde neler yaşandı? ATV 9 Aralık’ı canlı izle!

Yalnız Kurt , Sinegraf, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May’in oynadığı, 28 Ocak 2022’de ilk bölümü yayınlanan Türk yapımı aksiyon ve drama televizyon dizisidir. Lone Wolf’u canlı izleyin! 9 Aralık ATV Yalnız Kurt 29. bölüm canlı izle! Lone Wolf’un son bölümünde neler yaşandı? ATV’yi canlı izle!

YALNIZ KURT CANLI İZLE!

YALNIZ KURT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gani, Doğan’ın infazı için masa başında talimat verdi. Doğan’ın etrafı silahlı adamlarla çevrilidir. Gani, Doğan’dan kısa sürede kurtulacağını düşünürken Bünyamin ve Reşat bu planı bozar. Bu sefer güç Doğan’ın eline geçer. Ama Doğan rakunun sözünü dinler. Gani’yi düelloya davet eder. Kim bileğini bükerse dediğini yapacaktır. Gani bu teklifi hemen kabul eder ama aklında türlü türlü ihanetler vardır. Ve tüm bunlar olurken Ela, gizlice bindiği arabadan babasını takip etmektedir. Artık doğduğu kadar tehlikededir.

Türkiye ile Yunanistan arasında bir savaş çıkartmak için tüm imkanlarını kullanan Harun Karacabey, bu amacı başarısız olunca Altay ve Yıldırım ekibine her türlü karşılık vermelerini emreder. Öncelikle Altay’a en büyük desteği veren Ahmet Hemşinli’nin elenmesini istiyor. Hemşinli suikasttan ağır yaralı olarak kurtulur. Altay, Davut Bahadır’ın emriyle bu saldırıya Harun Karacabey’in aklına bile gelmeyecek şekilde karşılık verecektir.

Halit, Elmas’la birlikte Harun’u denklemin dışına çıkaracak ve onu konsolosun başına geçirecek karanlık bir planın ilk adımını atıyor.

YALNIZ KURT YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Yürüdüğüm bu dikenli yol senin sonun oluyor, o zamana kadar kendine iyi bak!”

Davut’un söylediklerinden sonra kafası yeterince karışan Altay, görevinin ve aşkının ortasında kalır. Öte yandan Barış’ı yeni bir aşka yol açabilecek bir sürpriz beklemektedir.

IŞİD teröristleri gençleri etkilemek için camilere dalıyor. Öte yandan Minnet Hoca onların geçmesine izin vermemek için elinden geleni yapacaktır. Müstakim ve Ferdi de onu yalnız bırakmaz.

Halit’in yardımıyla akıl hastanesinden kaçan Haruncan’ın ailesi ve Meryem için büyük bir planı vardır. Haruncan, tüm dengeleri değiştirecek bu hamlenin ardından Meryem’i alıkoyacaktır.

Meryem’in Karacabeylerin evine gittiğini öğrenen Altay çıldırır ve Meryem’i tek başına alabilmek için Karacabeylerin evine baskın yapar.

YALNIZ KURT OYUNCU

Altay Kurdoğlu (Yiğit Yıldırım) (Hasan Denizyaran): Annesini ve istihbarat görevlisi babasını küçük yaşta kaybetmiş, Davut Bahadır tarafından büyütülmüş yetim bir kurttur. Doğan Sakınmaz ve Davut Bahadır, Goliath’a karşı savaşıyor.

Davut Bahadır (Komutan) (Cihan Ünal): Hayatını Goliath ile savaşarak geçirmiş eski bir istihbarat subayı.

Sare Türkmen (Damla Colbay): Esra’nın ölümünden sonra ortaya çıkan ikizidir. Yetim kurtların bir üyesidir.

Meryem (Jessica Mayıs)

Doğan Sakınmaz (Murat Han): Küçük çaplı bir mafya babasıdır. Goliath’a karşı Altaylarla savaşıyor.

Barış Serbey (Yalçın Hafızoğlu)

Harun Karacabey (Altan’ı Gördüm)

Peyami Çevreci (Gökçe Özyol)

Ahmet Hemşinli (Hilmi Özçelik): Emniyet Müdürüdür.

Sefer (Deniz Evin): Doğan’ın sağ koludur.

Kavak (Sabahattin Yakut): Doğan’ın adamıdır.

Reşat (Doğu Can): Doğan’ın boks yaptığı yerde temizlikçidir.

Akif (Göktan Oktay Göztepe): Altay’ın yardım ettiği bir sokak çocuğudur.

Tekin Giritli (Viking) (Kürşat Alnıçık): Eski bir komiserdir. Halen devlet için bir istihbarat biriminin kurucusu ve yöneticisidir.

Mira (Yaprak Medine): Halit Yıldırım’ın yardımcısıdır. Altay’a aşıktır.

Ela (Almina Günaydın): Esra ve Levent’in kızıdır.

Aybars (Erdem Yılmaz): Viking’in yetiştirdiği öksüz kurtlardan biridir.

Halit Yıldırım / Beyazıt Yenişehir (Göker Ersivri / Uğur Çavuşoğlu): Altay’ın amcası ve Golyat’ın 5 numarası. Davut Bahadır’ın yardımcısıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu