Teknoloji

Redington Türkiye ve Practicus AI’dan Stratejik İşbirliği

Redington Türkiye, ABD merkezli Yapay Zeka platformu Practicus AI’nın tüm iş ve hizmetlerinin Türkiye yetkili distribütörü oldu.

Türkiye’nin katma değerli teknoloji distribütörü olan ve uzun yıllardır bilişim sektöründeki global tecrübesini ülkemize aktaran yeni nesil teknoloji danışmanı Redington Türkiye, yenilikçi ürünler geliştiren ABD merkezli Practicus AI şirketinin tüm iş ve hizmetlerinin dağıtımını yapmaktadır. yapay zeka, makine öğrenimi, büyük veri ve iş analitiği gibi alanlarda teknolojiler. için stratejik bir iş birliğine imza attı Bu iştirak kapsamında Redington Türkiye, Ağustos ayından itibaren Practicus AI’nın tüm yazılım çözümlerinin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.

Practicus AI: Çağdaş bir bilgi bilimi platformu

Bu işbirliği, Practicus AI ve Redington’ın satış, satış sonrası destek ve profesyonel hizmetlerde Redington ortakları tarafından Practicus AI çalışmalarının geliştirilmesi gibi birçok iş konusunu kapsar. Ayrıca Redington ve Practicus AI, Redington Academy sayesinde bilgi bilimi ve yapay zeka konularında sektörel etkinlikler düzenleyerek bölgede farkındalık yaratmayı ve hızla gelişen bu alanda gençlerin kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Merkezi Seattle, ABD’de bulunan Practicus AI, 2020 yılında uzun süredir ABD’de bulunan Hakan Eren tarafından kullanım kolaylığını güçlü özelliklerle birleştiren çağdaş bir bilgi bilimi platformu olarak kuruldu. Büyük veri, yapay zeka ve veri bilimi gibi alanlarda 20 yılı aşkın küresel deneyime sahip olan Hakan Eren, şirketin aktif CEO’su olarak devam ediyor. Platform, kullanıcı dostu bir arayüz altında ölçeklenebilir, esnek ve açık kaynaklı bir bilgi altyapısı sunarak en karmaşık bilgi sorunlarınızı çözmenize yardımcı olur. Practicus AI, yapay zekadan makine öğrenimine bilgi teknolojileri alanında yenilikçi çözümleri ile dünyaca ünlü şirketler için uygun analiz tabanı sağlıyor.

“Verinin gücüyle kurumların büyümesine ve karar alma süreçlerine katkı sağlamak istiyoruz”

Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, “Yapay zeka, makine öğrenimi ve veri analitiği gibi teknolojiler günümüz iş dünyası için büyük potansiyel taşıyor. Çünkü bu teknolojiler ile karmaşık veri kümelerini analiz etme, örüntüleri belirleme ve iddialarda bulunma gibi süreçleri otomatikleştirme ve optimize etme yeteneğine sahipsiniz. Ayrıca, büyük ölçekli bilgilerin toplanması ve işlenmesi, yeni iş fırsatlarının ve gelir kaynaklarının keşfedilmesini sağlar. Bu kapsamda yapay zeka, makine öğrenimi, büyük veri ve iş analitiği gibi alanlarda sunduğu teknolojilerle ön plana çıkan Practicus AI ile iş birliğine imza atmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Practicus AI ile kurumların farklı departmanlarındaki farklı ölçeklerdeki verilerin katma değer yaratacak şekilde işlenmesini, analiz edilmesini ve öngörülebilirliğini sağlayarak bu kurumların büyümesine ve karar alma süreçlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu iş birliği sayesinde Practicus AI ile tüm kullanıcılarımıza geniş bir yelpazede yazılım çözümleri sunmayı hedefliyoruz.”

“Türkiye’yi veri biliminde söz sahibi yapmak istiyoruz”

Practicus AI platformunu bilgi odaklı çalışan veri bilimcileri ve iş birimleri tarafından daha geniş ölçekte kullanmayı hedeflediklerini belirten Practicus AI CEO’su Hakan Eren, “Redington’ın geniş ürün yelpazesi sayesinde pazarda daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. ve güçlü ortak ağı. Ayrıca bu konuda piyasa ve bilgi bilimcilerin yetişmesini sağlayarak bu alanda yetişen insan sayısını artırmak ve Türkiye’yi veri bilimi konusunda söz sahibi yapmak istiyoruz. Bu iş birliğinin iş ortaklarına, aracı kurumlara, son kullanıcılara ve iş dünyasına değerli faydalar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

savurajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu