Yaşam

Şeyma Subaşı’nın Eski Eşi Meedo Yeni Aşkını Instagram’da Paylaştı!

Şeyma Subaşı’ndan 3 gün 3 gecelik bir düğünün ardından 5 ay sonra boşanan Mısırlı işadamı Mohammed Alsaloussi’nin (Meedo) yeni bir aşka yelken açtığı bir süredir konuşuluyordu. Yeni sevgilisinin Şeyma Subaşı’na benzemesi dikkat çekiyor.

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Muhammed Alsaloussi, 2 Mayıs’ta evlendi. Marekeş’te 3 gün 3 gecelik düğün yapan çift, evliliklerinden 5 ay sonra 29 Eylül’de tek celsede boşandı. Subaşı ile yollarını ayıran işadamı yeni ilgisini açıklayınca Şeyma ile tekrar bir araya gelip gelmeyeceği sorusu akıllara geldi.

Subaşı’yla yollarını ayırdıktan sonra hayatını sakin bir şekilde sürdüren Meedo, geçtiğimiz günlerde bir kısa mesaj paylaştı. “Beni özledin mi?” konuşmalara dahil edildi. Sözleri dikkat çekerken Meedo yeni aşkını duyurdu. Mohammed Alsaloussi, Instagram hesabından yeni aşkıyla samimi bir poz yayınlayarak takipçilerine bağını duyurdu. Bu paylaşım aynı zamanda Subaşı’na mesaj göndermek istediği şeklinde de yorumlandı. Ancak durumun Subaşı’yla hiçbir ilgisi yoktu.

Meedo’nun Yeni Erkek Arkadaşı Şeyma’ya Benzerliğiyle Dikkat Çekiyor!

Şeyma Subaşı ise hakkındaki aşk tezini yalanladı. Yine Subaşı’nın adı son dönemde Formula E CEO’su ile anılmaya başlandı. Hakkında çıkan aşk haberinin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Subaşı, “Haber doğru değil ama bunu bildirebilirsiniz. Boşandığımdan beri kimsenin elini bile tutmadım, flört etmedim, konuşmadım” dedi. 4 ay ve üzeri kimseye ve hiç kimseyle ilişkim yok. Bekar olduğum için sanırım herkesle yazacaksın. Kızların erkek arkadaşı olamaz ve bu normal. Tam tersine kimseyle birlikte değilim. “Bu özel bilgiyi sizinle paylaşayım, elini bile tutmadım” dedi.

Şeyma Subaşı ile Acun’un ilişkisi devam edecek mi?

Mısırlı milyarderin yeni sevgilisi Meedo’nun yeniden sarışın olması dikkatlerden kaçmadı. Mısırlı milyarder Meedo’dan hızla boşanan Şeyma Subaşı’nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Subaşı’nın yeni aşkının 53 yaşındaki Formula E CEO’su Alejandro Agag olduğu söylendi. Ünlü isim ile Agag’ın bir akşam yemeğinde birlikte poz vermesi bu iddianın magazin gündeminde çok konuşulmasına neden oldu.

Son olarak eski eşi Acun Ilıcalı ile Survivor’un çekildiği Dominik’e gitti. Son dönemde eski eşini övmeden duramayan Subaşı, Dominik’in ardından Meksika’ya uçtu. Yaptığı dünya seyahatleriyle gündemde kalmayı başarıyor.

aybasti-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu